Garantie op uw aanbouw

Verheij Aannemers biedt bouwgarantie en verbouwgarantie voor uw project. Wij waarborgen duurzaamheid en kwaliteit, zodat u met vertrouwen kunt investeren in uw huis.

Garantie en zekerheid bij Verheij Aannemers

Verheij Aannemers staat niet alleen bekend om vakmanschap en kwaliteit, maar ook om de toewijding om u als klant een extra mate van zekerheid te bieden. Uw huis is immers een van de meest waardevolle bezittingen, en wanneer u besluit tot een aanbouw, wilt u niet alleen een prachtig resultaat, maar ook de zekerheid dat dit resultaat duurzaam en betrouwbaar is.

Bouwgarant: uw extra zekerheid

Als trotse partner van Bouwgarant bieden wij u de verbouwgarantie aan. Deze garantie is een duidelijke bevestiging van ons vertrouwen in de kwaliteit van ons werk en geeft u de rust dat uw investering in veilige handen is. Wat betekent dit concreet voor u?

  • Constructie garantie: Wij bieden een garantie op de constructie van uw aanbouw. Dit houdt in dat u kunt rekenen op de duurzaamheid en stabiliteit van het geleverde werk.
  • Beglazing garantie: U ontvangt een garantie op de beglazing van uw aanbouw. Hiermee verzekeren wij u van kwalitatieve beglazing die niet alleen uw huis mooi maakt, maar ook energie-efficiënt en veilig is.
  • Dakbedekking garantie: De bescherming van uw nieuwe aanbouw tegen de elementen is cruciaal. Daarom garanderen wij jarenlang de kwaliteit en duurzaamheid van de dakbedekking.

Vraag aan bij Bouwgarant

Doorlopende CAR-verzekering en aansprakelijkheid

Om u nog meer gemoedsrust te geven, raden wij een doorlopende CAR-verzekering (Construction All Risk) aan. Deze verzekering dekt mogelijke schade die tijdens de bouwwerkzaamheden zou kunnen ontstaan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over onvoorziene kosten. Naast de CAR-verzekering zorgen wij er ook voor dat we gedekt zijn voor wettelijke aansprakelijkheid. Mocht er onverhoopt iets gebeuren dat buiten onze controle valt, dan bent u ervan verzekerd dat de schade die daaruit voortkomt, gedekt is.

Transparantie in dienstverlening

Bij Verheij Aannemers streven wij naar volledige transparantie. Daarom bieden wij u niet alleen een duidelijke offerte voor uw aanbouw, maar assisteren wij u ook bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen. Ons doel is om het bouwproces voor u zo soepel en zorgeloos mogelijk te maken.
Met Verheij Aannemers kiest u voor betrouwbaarheid, kwaliteit en zekerheid. Als aangesloten lid van Bouwgarant en met een uitgebreide verzekeringsdekking, willen wij u de rust bieden die u verdient bij zo'n belangrijke investering. U kunt zich richten op het genieten van uw nieuwe aanbouw, terwijl wij ons inzetten om uw droom werkelijkheid te maken. Bouwen met verbouwgarantie; dat is de belofte van Verheij Aannemers.

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © Aanbouw.nl | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM