Verheij Aannemers; Waar uw visie ons bouwproject wordt.

Verheij Aannemers B.V. gevestigd in Nieuw-Lekkerland bestaat sinds 1988.

Het verhaal van Verheij Aannemers is een reis van ambitie, toewijding en vakmanschap. Alles begon met de visie van Verheij sr., een man met een passie voor bouwen. Na enkele jaren ervaring op te hebben gedaan bij diverse plaatselijke bedrijven, besloot Verheij sr. dat het tijd was om zijn eigen koers te varen. Hiermee werd in 1988 Verheij Aannemers ‘geboren’. Het bedrijf startte aanvankelijk met betonwerk en woningbouwwerkzaamheden, en vestigde zich al snel als een betrouwbare naam in de branche.

Tien jaar na oprichting, in 1998, koos Verheij sr. voor een strategische wending door zich meer op de particuliere markt te concentreren. Deze focus op aanbouwen, verbouwen en dakkapellen heeft het bedrijf niet alleen nieuwe kansen geboden, maar ook een specialisme in maatwerk gegeven. Elk project werd een persoonlijke missie om de dromen van huiseigenaren te realiseren.

De groei van het bedrijf leidde ertoe dat de oorspronkelijke locatie langs de Lekdijk al snel te klein werd. Hierdoor ontstond de behoefte aan een ruimere locatie. De keuze viel op de Veenweideweg, waar het bedrijf zich verder kon ontwikkelen en uitbreiden.

Verheij Aannemers is niet alleen het verhaal van Verheij sr. In 2011 trad zijn zoon, Derrick Verheij, toe tot het bedrijf, gevolgd door zijn andere zoon, Jan Verheij, in 2016. Beide zonen brachten een frisse wind en vernieuwende inzichten met zich mee. Dit resulteerde in een combinatie van traditioneel vakmanschap en moderne technieken.

Sinds 2022 hebben Derrick en Jan de leiding over het bedrijf overgenomen, en zetten zij de familietraditie voort met dezelfde passie en inzet als hun vader. Onder hun bezielende leiding is Verheij Aannemers uitgegroeid tot een jong en dynamisch bedrijf met een team van 11 toegewijde personeelsleden.

Vandaag de dag zet Verheij Aannemers zich met volle overgave in voor de particuliere sector. Met een scherp oog voor detail, een luisterend oor voor de wensen van de klant en een ongeëvenaarde expertise, bouwen wij aan de dromen van onze klanten. Elk project, groot of klein, wordt benaderd met dezelfde zorg, toewijding en vakmanschap.

We zijn trots op onze geschiedenis, onze waarden en ons team. En we kijken uit naar de toekomst, waarin we onze expertise, passie en toewijding zullen blijven inzetten om uw bouwdromen te realiseren. Bij Verheij Aannemers bouwen we niet zomaar huizen of uitbreidingen; we bouwen relaties en vertrouwen.

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © Aanbouw.nl | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM